Verzending

Wij rekenen €4,95 verzendkosten in Nederland. Bij een bestelling boven de €100,- verzenden wij gratis binnen Nederland. Voor België zijn dit respectievelijk €8,95 en €150. Daarnaast kan u kiezen om uw bestelling af te komen halen bij Goodies & Moodies, Adelaarstraat 2 7001AR Doetinchem, Nederland. Wij verzenden uw bestelling altijd zo snel mogelijk.

In het geval van een nabestelling, informeren u over de verwachtte levertijd. Wanneer wij overgaan tot levering krijgt u een verzendbevestiging.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte van het pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via goodiesenmoodies@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.